Rólunk

Asztalos László vagyok, a Net Zero Energy Buildings Kft. ügyvezetője, és tulajdonosa. Kollégámmal, és üzlettársammal, Rácz Norberttel évekkel ezelőtt megálmodtunk egy olyan megújuló energiákkal foglalkozó vállalkozást, aminek a keretén belül családi házakat, társasházakat, csarnokokat tudunk ellátni korszerű, energiatakarékos rendszerekkel és termékekkel.

A Net Zero jelentése az amerikai angolban, a karbonsemlegesség szinonímája. Ez azt jelenti, hogy mi nem csak egy napemes cég vagyunk. Fontos számunkra, hogy ez tudatosítva legyen. Mert cégünk jelenleg forgalmaz/beépít/telepít: napelemes rendszereket, nyílászárókat, klímákat, hőszivattyúkat, szellőztető rendszereket, központi hővisszanyerőket. Vállalunk épületgépészeti és villanyszerelési munkákat.

Tevékenységünket 2019 januárjában kezdtük meg Veka típusú műanyag nyílászárók forgalmazásával és beépítésével.
Még ebben az évben bővítettük szolgáltatásainkat: nyitottunk a napelem ipar felé.

Fontos számunkra, hogy kiváló minőséget képviseljünk, ezért a legnagyobb napelem, inverter és nyílászáró gyártók termékeivel dolgozunk.
Kivitelezéseinket, telepítéseinket korszerű szakmai tudással rendelkező csapataink végzik.

Sok esetben meg kell találni a megfelelő anyagi forrást is az ügyfeleinknek. Naprakész pályázatírókkal dolgozunk együtt, így minden lakossági, illetve céges pályázatról első körben értesülünk.

A teljeskörű kivitelezés fogalma nálunk a felmérés, a tervezés, az engedélyeztetés és a kivitelezés mellett a pályázatírást is jelenti.

Célunk, hogy a közeljövőben még több elégedett ügyféllel találkozzunk immáron a villanyszereléssel és a csarnoképítéssel kapcsolatban is.