Inverterek

Forgalmazott márkáink

Huawei SAJ SolarEdge Fronius
Huawei

A Huawei 2014-ben kezdett bele az inverterek, illetve az ahhoz kapcsolódó kiegészítők, szolgáltatások gyártásába. A vállalat rövid időn belül a világ legnagyobb inverter beszállítójává nőtte ki magát a szolár iparban, köszönhetően ezt az innovatív megoldásainak, a prémium minőségének, illetve a verhetetlen ár-érték arányának. A gyártó napelemes termékeit több, mint 170 országban használják már.

Innovatív módon integrálják az internetes, a digitális és a PV technológiát. Ettől lett az iparág vezetője a FusionSolar Smart PV konstrukciójuk. Optimalizálja a beépített plug & play akkumulátor felületet, az intelligens otthoni energiagazdálkodást és a PV energiatermelést, ezzel biztosítva egy hatékony optimalizálási lehetőséget a lakossági napelemes rendszer tulajdonosoknak.

A Huawei 10 év gyártói garanciát biztosít az invertereihez, ami felár ellenében bővíthető 15, vagy 20 évre.

      * a képre kattintva kinagyítva új oldalon jelenik meg

SAJ

A vállalatot 2005-ben alapították Kínában, amerikai fejlesztési háttérrel. A SAJ Electric saját kutatócsoportjával tervez és saját gyártósorán állít elő napelemes szivattyú rendszereket, ipari szivattyúkat, ipari kontrollereket, frekvenciaváltókat, és napelemes invertereket. A kínai megavállalat egyik nagy előnye a kifejezetten csak invertert gyártó cégekkel szemben, hogy széles termékválasztékának, több lábon állásának köszönhetően a fennmaradásuk teljes mértékben biztosított.

Hazánkban ma az egyik legnépszerűbb lakossági inverter. Megbízhatóak, hiszen kifejezetten alacsony, csupán 0,3% a meghibásodási rátájuk, ami 1000 darab készülékből mindössze 3 meghibásodást jelent. Az inverter egy porton keresztül csatlakozik a WiFi egységhez, amellyel a napelemes rendszer működését tudjuk monitorozni, elemezni akár a telefonunkon is.

A SAJ eredetileg 5 év gyártói garanciát biztosít az invertereire, ám ha tőlünk vásárolja meg SAJ inverterrel ellátott napelemes rendszerét, 10 év bővített gyártói garanciát adunk, ami felár ellenében tovább bővíthető.
SolarEdge

Ha ön a legjobbhoz ragaszkodik, akkor a SolarEdge rendszert ajánljuk önnek. Az amerikai-izraeli gyártó világelső az intelligens energiatechnológiában, amely maximális teljesítményt biztosít minden egyes napelem modulhoz. Egy napelemes rendszeren belül minden napelem modulnak eltérő a teljesítménye, a „leggyengébb” napelem modul csökkenti a többi napelem, ezáltal az egész rendszer teljesítményét is. A SolarEdge erre a problémára ad megoldást, hiszen minden modult a maximális teljesítményre hoz fel, megakadályozva a teljesítményvesztést.

Az optimalizálókkal válik a rendszer okossá. Legfőbb előnyei között ott van az akár 10-15%-al növekvő hatékonyság és a biztonság, hiszen vészhelyzet esetén leáll a rendszer. Az invertereket kifejezetten az optimalizálókkal való használatra tervezték.

Az inverterekre a termékgarancia egyedülállóan 12 év, ami felár ellenében bővíthető 20-25 évre. A teljesítmény optimalizálók termékgaranciája 25 év, emellé jár az ingyenes napelem modul szintű monitorozás 25 évig.


Fronius

Több, mint 25 éve tevékenykednek ebben az iparágban , 1995-ben kezdték meg az inverterek gyártását, és ma már a Fronius inverterek széles teljesítményskálában elérhetőek. Ez egy prémium minőségű európai márka, amely integrált adatkommunikációs csomaggal látja el invertereit, ezáltal megkönnyítve a napelemes rendszerek otthoni monitoringozását.

A Snap inverter technológia nagyon hasznos, hiszen a telepítése egységes, karbantartása egyszerű. Abban különbözik a többitől, hogy hogy a csatlakozási rész a hátlapra van szerelve, elkülönülve ezzel az inverter teljesítményegységétől. Ennek az elrendezésnek köszönhetően AC és DC csatlakozókábelekhez könnyű a hozzáférés, bekötésük után csak fel kell akasztani az invertert. A technológia jól jön szerviz problémák esetén is, hiszen úgy orvosolhatjuk az adott problémát, hogy a kábelekhez hozzá sem kell érni.

A Fronius az első invertergyártó, aki teljesen integrált WLAN, energiamenedzsment, Ethernet, interfészek és web szerver egységes adatkommunikációs csomagot kínál. WiFi-n vagy hálózati kábelen keresztül csatlakoztathatjuk inverterünket az internethez, amivel aztán napi, heti vagy havi bontásban nézhetjük napelemes rendszerünk termelési adatait.

A cég hosszútávra tervezi invertereit, megfelelő ár-érték arány, és a kiváló szervízháttér jellemzi őket. A Fronius 5 év gyártói garanciát ad a termékeire, melyet felár ellenében bővíteni lehet 10, 15, de akár 20 évre is. Fontos, hogy az invertert regisztrálni kell a honlapjukon, csak ebben az esetben érvényes az alap garancia.